CD

Hello!

Wat leuk dat je m’n blog bezoek. Mijn naam is Carine Dannenberg, 25 jaar oud. Ik woon thuis bij mijn ouders in het leuke Rijssen, Twente, Overijssel, Nederland. Samen met Ruud mijn verloofde ben ik druk bezig met de voorbereidingen om het huis uit te gaan. Hiervoor nemen we 9 maanden de tijd om een prachtig oud jaren ’30 huis in het centrum van Rijssen van top tot teen te verbouwen. Het hoogtepunt zal (wat ons betreft) plaatsvinden op vrijdag 24 april 2015. Dan gaan we namelijk trouwen en het huis aan de Smittenbelt betrekken. Tot die tijd en hopelijk een lange tijd  daarna wil ik jullie meenemen in mijn wereld. Ik kom zo veel leuke en inspirerende dingen tegen bij het ontwerpen van ons paleisje en het plannen van onze bruiloft die ik heel graag deel met jullie. Wil je wat met mij delen?

Ik ben naast de blog te vinden op facebook en pinterest en je mag me ook altijd een mail(carinedannenberg@hotmail.com) sturen.

 

Carine

3 Reacties

  1. Carine en Ruud,
    Succes met de drieling: bouw, bruiloft, blog (waarbij vast ook nog wel een bbq zal worden toegevoegd).
    De blog wordt vast een mooi document. Altijd leuk voor later.

  2. Hoi daar,

    Ik heb me ook opgegeven voor de workshop gewoon … Dank voor je blog hierover. Heb er zin in. Ook ik hou van schrijven en…..start deze week met mn eigen blog. Eerst maar eens starten….

    Wat een doorzetter ben jij trouwens. Dyslexie en daar het lak aan hebben en….gewoon gaan bloggen. Top.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *