Het voorjaarshuis

Na een lange tijd van afwezigheid heb ik de tijd en ruimte weer gevonden om een blog te schrijven. Ik denk dat het de voorjaarskriebels zijn die me weer zin geven om te bloggen. Voorjaarskriebels om te decoreren, erop uit te trekken, de tuin klaar te maken voor de zomer en zelfs te poetsen (al het dit laatste helaas maar beperkt hihi). Afgelopen zaterdag heb ik alle borders weer zomer klaar gemaakt. Zo zie je de prachtige kopjes van de bollen die voorzichtig te voorschijn komen steeds beter. Puur geluk vind ik dit. De uitlopers van de bomen, het zonnetje die weer warm schijnt en de bloesems van de katjes. Een super tijd is dit…

De keuken is weer eens een keer goed schoon gemaakt en ik trakteer me na een poetssessie altijd op eventjes stijlen. Voor de afwisseling zeg maar. En zo staan de houten snijplanken weer mooi te pronken achter het ketelbinkie van de Hema en naast het koffiepotje met Cubaanse koffie. Ik heb de afgelopen weken heel erg zin om te restylen. Voorjaarskriebels voor een voorjaarshuis en dat heeft een logische reden…

planken in de keuken

Het voorjaarhuis

Voor het derde jaar op rij organiseert VTwonen een super toffe actie. Als je op 19 maart voor precies 10.000 euro in je winkelmandje stopt, maak je kans om als deze spulletjes te winnen. Dus ik ben vast begonnen met verzamelen. Niet dat ik verwacht dat ik het ga winnen maar het is gewoon super leuk om te doen. Wegdromen bij alle mooie spulletjes op de site. Puzzelen en rekenen om op 10.000 euro te komen. En nadenken over wat ik nog zou willen toevoegen aan ons huisje of zou willen veranderen. Want we wonen alweer bijna twee jaar aan de Smittenbelt dus dat wordt hoog tijd hihi!

Mijn voorjaarshuis

Mijn voorjaarshuis is natuurlijk een afspiegeling van m’n stijl. Oud met nieuw natuurlijke kleuren en materialen en botanische en gekke accessoires. Ik ga voor een restyling van de slaapkamer. Met prachtig behang van Kek Amsterdam, een bankje achter het bed (een wens voor Ruud z’n lange benen) en de prachtige kastjes van Bloomingville die ik in ‘Weer verliefd op je huis’ voor het eerst tegen kwam maar veel te duur vind. Daarnaast all-time wannahaves voor aan de eettafel. In de woonkamer een salontafel die we nog niet hebben en een mooie pronkkast. Ik twijfel nog tussen een exemplaar met een glazen deur of een dichte ‘houten’ deur. En als we dan toch bezig zijn een mooie fauteuil en een fijne poef. De laatste ruimte die veel plek op de voorjaarshuisverlanglijst inneemt is de overkapping. Nu nog een blanco canvas. Dus super leuk om aan te pakken. En dan natuurlijk al die leuke decoratiespulletjes, kussentjes, posters, plaids, waxinelichthouders, planten, lampen. Love it!

collage-2017-03-14 (1)

Nu rest mij niets anders dan wachten tot zondag, want dan kun je je lijst pas daadwerkelijk samenstellen en puzzelen en dan natuurlijk duimen of dromen van dat voorjaarshuis.

Fijne week en stemze!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *