Brownie Buster

Wat zijn de overeenkomsten tussen een riem en een bank?
Het zijn beide gebruiksvoorwerpen en je kunt aan beide heel erg toe zijn. Daarnaast gaan beide een leven lang mee mits je een goede kwaliteit koopt én goed verzorgd. Wil je een bank of een riem voor het leven dan moet je voor een tijdloos model gaan die niet onderhevig is aan trends en toch bij elke trend past. Ik vind dat je moet investeren in een goede riem en in een goede bank. Omdat dit een echte eyecatcher kan zijn maar tegelijkertijd ook neutraal en vooral functioneel.  Zodat ie matcht bij elke kledingstijl of elke interieurstijl die op dat moment ‘in’ is.

riemZo heb ik een aantal jaar geleden geïnvesteerd in een mooie riem van blue vintage ‘de cowboysbelt’. Natuurlijk duurt het even voordat je weet of je investering het waard is geweest…
Ik vind de riem ideaal, hij is stoer door de stiksels maar ook chique door de diepe kleur. Hij past zowel bij blauw als bij zwart. Is oersterk en het allermooist vind ik het feit dat het leer steeds mooier wordt naarmate je hem gebruikt. Je ziet echt het natuurproduct, het leer leeft.  Ik ben heel benieuwd hoe deze investering er over 20 jaar uit ziet!

Het kan geen toeval zijn dat de bank waarin we willen investeren dezelfde look en feel heeft als mijn favoriete riem. Online was me de stoere bank in wat mij betreft de meest ideale kleur al een aantal keren opgevallen maar offline had ik hem nog nooit gezien. Tot dat ik weer eens binnenkwam bij Anne-Marie Wonen in Holten. Daar stond ie, mijn online bank, in real life! Prachtig, alleen een ‘hele investering’. De week erop ben ik heel internet afgestruind opzoek naar deze bank voor een acceptabele prijs. Toen ik hem vond voor een goede prijs, heb ik Ruud meteen meegenomen naar Holten om hem de bank laten keuren. Ook Ruud vond hem mooi, gelukkig!


 

collage-2014-11-12


Hij is stoel en knus, chique en strak, in een kleur die past bij alle trendkleuren van nu en waarschijnlijk ook bij alle trendkleuren die nog komen. Hij is uitgevoerd in lekker soepel leer dat naar mate je hem gebruikt steeds mooier wordt. Hij zit heerlijk en hij is 2.40 m lang, dus ook Ruud kan er languit op liggen. Ideaal toch?

 

Vanaf toen zat de Buster van Tommy M in ons hoofd. En daar gaat hij ook niet weer uit. Laatst had de karwei een vergelijkbare bank in de folder staan. Op hoop van zegen zijn we mnaar de karwei gegaan. Misschien hebben we geluk, dezelfde bank voor minder dan de helft van de prijs. (Natuurlijk) viel de Karwei bank erg tegen, de kleur van het leer was lang niet zo mooi (veel minder diep) en de kwaliteit van het leer zorgde voor een veel minder stoere uitstraling. Dus maar snel weer teruggeschakeld naar de Buster. Hij past nog steeds in elke indeling en bij elke stijl die we bedenken. Ik denk dat we zo langzamerhand onze bank maar eens moeten bestellen….

9242e345597cdbd61bf85de316be8376

 

Prachtig vind je niet?

Fijne avond!

Carine.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *